Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αμερικανός χεβιμεταλάς καταδικάζει τους ψεκασμούς

Κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει τον τραγουδιστή/κιθαρίστα του αμερικάνικου heavy metal συγκροτήματος Megadeth , Dave Mustaine, ότι δεν είναι πολιτικά ενημερωμένος για το τι γίνεται γύρω του. 

Μπορεί βέβαια να επιτίθεται με ιδιαίτερο ζήλο στον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα ή να παίρνει στα χέρια του ηθελημένα ή αθέλητα 'καυτές πολιτικές πατάτες'. 
Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με ένα θέμα που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο: τις άσπρες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα που σύμφωνα με τη γνωστή θεωρεία συνωμοσίας είναι "χημικές γραμμές" (chemtrails) που έχουν στόχο να επηρεάσουν την αναλυτική σκέψη των ανθρώπων.


.
Στις 5 Ιανουαρίου, Mustaine έγραψε στο Twitter: "Ντροπή για τους πιλότους που ψεκάζουν τις γραμμές πλέγματος στον κάποτε όμορφο ουρανό του Σαν Ντιέγκο. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Είναι οξείδια αλουμινίου και άλατα βαρίου. Ξέρουν τι είναι το φορτίο τους είναι μόνο ένας ανόητος ή ένας συνεργός θα υποστήριζε το αδιαμφισβήτητο.#chemtrails."



Σαφώς, ο Mustaine είναι πεπεισμένος ότι οι "χημικές ουρές" (chemtrails) είναι τοξικές και χρησιμοποιούνται για φαύλους σκοπούς, και φαίνεται ότι έχει συμπλεύσει και αυτός με τους συνωμοσιολόγους αυτού του είδους..

Τι είναι ένα chemtrail, ρωτάτε; Είναι στην καρδιά μιας θεωρία συνωμοσίας που δείχνει ότι ίχνη που αφήνουν τα αεροσκάφη είναι μεταβιβαστές χημικών ή βιολογικών όπλων και που ψεκάζονται σε μμεγάλα υψόμετρα, σαν μέρος κάποιου είδους μυστικού πρόγραμμα πειραμάτων από την κυβέρνηση.

Οι επιστήμονες σπεύδουν να απορρίψουν την θεωρία τονίζοντας οτι οι άσπρες γραμμές στον ουρανό είναι "ίχνη συμπύκνωσης καυσαερίων", το οποίο είναι φυσιολογικό. Η επιστημονική κοινότητα λέει, επίσης, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την θεωρία των "χημικών γραμμών" (chemtrails).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιδιώκουμε το διάλογο. Υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια θα διαγράφονται.